Soome portaali värskes rallipodcastis oli seekord juttu ka Rovanperä tulevikust.

Heinonen ja tema kolleeg Aki Hietavala rääkisid saates, et Toyota meeskond üritab mõistagi oma esinumbriga lepingut pikendada, kuid ka Hyundai on asunud soomlast jahtima.

Heinonen tegi seejärel Rovanperä kohta huvitava spekulatsiooni.

„Olen oma peas mõelnud stsenaariumi üle, et mis siis saab, kui Hyundai paneb lauale pakkumise, mis ületab Toyota pakkumise poolteist korda,“ ütles Heinonen.

„Räägitakse, et Toyota pakub Kallele viis miljonit eurot hooaja kohta. Seejärel pakub Hyundai 7,5 miljonit eurot. Mida teeksite, kui oleksite 22-aastane noormees ja loomulikult juba ka maailmameister, kui selline pakkumine tuleks?“ viskas Heinonen taskuhäälingus küsimuse õhku.

Toyota tiimi juht Jari-Matti Latvala on varem öelnud, et Rovanperä uus leping saab allkirjad ilmselt paari kuu jooksul. „Oleme Kallega järgmise hooaja kohta rääkinud. Seis näib hea, kuigi paberil veel midagi pole. Praegu on kalender tihe, seega oleme sõitjatega kokku leppinud, et arutame nendega lepinguasju augustis, kui tuleb väike paus,“ rääkis ta ajalehele Ilta-Sanomat.

„Oleme heas positsioonis. Meil on head sõitjad, kes on Toyota võistkonnas olemist nautinud. Meie tugevus on see, et raha pole ainus, mida pakkuda suudame,“ lisas Latvala optimistlikult.

Rovanperä nelja aasta pikkune leping saab selle hooaja lõpus läbi. Erinevate allikate andmetel on tema põhipalk võrreldes konkurentidega väiksem, ulatudes poole miljoni euroni ühe hooaja kohta.

Autoralli MM-sari jätkub juba sel neljapäeval, kui algab Soome ralli.