26-aastane ja kahemeetrine ääremängija sõlmis Kalev/Cramoga aastase lepingu.

Kirves alustas korvpalli mängimist Saku korvpallikoolis ning kolis teismeeas Pärnu süsteemi, kus tegi 12/13 hooajal 15-aastaselt meistriliiga debüüdi.

Kokku kümme hooaega Pärnus olnud Kirves mängis 19/20 hooajal ka Slovakkia ja Tšehhi meistriliigades. Möödunud hooajal olid Kirvese statistilised näitajad PAF Eesti-Läti ühisliigas keskmiselt 27,7 minuti juures 13,4 punkti, 8,5 lauapalli ja 1,9 resultatiivset söötu.

Mihkel Kirves tunnistas Kalev/Cramo pressiteate vahendusel, et vajas keskkonnavahetust: „Soovisin end proovile panna uues keskkonnas ja tugevas klubis. Hoidsime suvel Heiko Rannulaga kontakti ja kuna välismaalt sobivat pakkumist ei tulnud, otsustasin liituda Kalev/Cramoga. Usun, et suudame pakkuda palju häid emotsioone ja ootan kõiki poolehoidjaid saali.“

„Mulle on alati väga olulised olnud kaitses agressiivsed ja mitmekülgsed eesliini mängijad, Kirka on selles osas väga vajalik lüli. Tunneme üksteist hästi ja teame mida oodata,“ sõnas peatreener Rannula.

BC Kalev/Cramo jaoks on tegemist üheksanda mängijaga, kellega tulevaks hooajaks leping sõlmitud on. Lisaks Mihkel Kirvesele on lepingud tagamängijate Oleksandr Kovliari, Martin Dorbeku, Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga, keskmängija Rauno Nurgeriga ning ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.