Saate peateemad:

- Epeenaiskonnal jäi MMil eesmärk täitmata, tagatipuks läksid peatreener Kaido Kaaberma ja Katrina Lehise suusad väga risti. Kas Kaaberma läks liiale, kui avalikult Lehisele ja tolle treenerile Nikolai Novosjolovile vee peale tõmbas? Või on see just peatreeneri ülesanne? Kuidas selliste suhete pealt koos edasi minna?

- Rahvusvaheline Vehklemisliit lakkus Venemaa saba ja mõnitas Ukraina sportlasi, kuid pidi lõpuks alistuma. Mis paralleelmaailmas taolised spordiametnikud elavad?

- Mis jäi näppude vahele Eesti kergejõustiku meistrivõistlustelt? Rasmus Mägi liigub vigastuspausist ja vähesest võistluspraktikast hoolimata... kuhu siis täpsemalt? Kuhu paigutub nelja-aastase vaheaja järel kümnevõistluses 8400 punkti alistanud Johannes Erm MMi kõrgete kohtade heitluse kontekstis?

- Eneli Jefimova tegi ujumise MM-il kuuenda ja kaheksanda kohaga ajalugu, ülejäänud jäid rekorditest ja olümpianormist kaugele. Kuidas hinnata?

- Millised on Ott Tänaku võimalused Soome MM-rallil (eeldusel, et auto püsib ühes tükis, ei vaja mootorivahetust ega tule ühtegi muud autoga juhtuda võivat viperust)?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta
„Mehed ei nuta“ Facebookis
Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.
Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!