Hollandlane alustas sõitu kuuendalt kohalt, aga oli juba 17. ringiks tõusnud liidriks. Seda positsiooni hoidis ta lõpuni välja. Red Bullile kindlustas kaksikvõidu Sergio Perez. Kolmanda koha pälvis Ferrari sõitja Charles Leclerc.

Carlos Sainz (Ferrari) ja Oscar Piastri (McLaren) startisid vastavalt neljandalt ja viiendalt kohalt. Mehed põrkasid aga stardis omavahel kokku. Piastri käis seejärel boksis, aga jättis peagi vormeli raja äärde. Sainz püsis mõned ringid neljandal kohal, kuid siis hakkas ka tema stardirivis langema. Sõidu keskel tuli ta boksi ning katkestas. Sainz ja Piastri olidki tänase sõidu ainsad katkestajad.

Esikolmikule järgnesid Lewis Hamilton (Mercedes), Fernando Alonso (Aston Martin) ja George Russell (Mercedes). Sõidu keskel sajas Spa ringraja kohal kohati ka vihma, kuid livähe, nii et ükski sõitja ei pidanud vihmarehve kasutama.

Lõppjärjestus:

Belgia GP järel on Verstappenil üldliidrina koos 314 punkti. Talle järgnevad tiimikaaslane Perez (189 p) , Aston Martini piloot Fernando Alonso (149 p) ja Hamilton (148 p).

Pühapäeva õhtul läks eetrisse ka Delfi vormelipodcasti „Ringiga ees“ uus episood. Belgia GP ja vormelimaailma viimase aja tähtsaimad teemad võtsid luubi alla Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ja Tarmo Klaar. Kuulajad saavad esitada ka küsimusi aadressile: ringigaees@delfi.ee.

1x
00:00