Prema Racingu sõitja alustas vihmastes oludes lendstardi saanud võidusõitu erinevatest paljudest konkurentidest vihmarehvidega. 11. kohalt startinud Aron tõusis juba avaringiga liidriks ning kasvatas konkurentide ees vahet.

Neljandal ringil tuli rajale turvaauto, sest seina sõitis Oliver Goethe. Seejärel tõi Prema liidrikohal olnud Aroni sisse ning otsustas vihmarehvide asemel keskmise seguga rattad panna. Eestlane langes üldarvestuses seitsmendaks. Selle otsusega lõikas tiim aga näppu, sest rada ei kuivanud üldse nii kiiresti ning eestlane ei suutnud oma positsiooni enam parandada. Ta kaotas veel ühe koha ning leppis lõpuks kaheksanda positsiooniga.

Sõidu võitis Taylor Barnard Christian Manselli ja Nikita Bedrini ees. F3 maailmameistritiitel oli täna võimalus kindlustada Gabriel Bortoletol, kuid tema jäi täna esimesena punktidega.

Siiski võib ta hooaja viimasele etapile Itaalias minna vastu suurfavoriidina, sest tema edu teiseks tõusnud Aroni ees on 38 punkti. Ühe nädalavahetusega ongi võimalik ideaalse õnnestumise korral teenida 38 punkti (sprindivõit + kiireim ring annab 11 punkti, kvalifikatsiooni- ja põhisõiduvõit + kiireim ring annab 27 punkti - K.R).

Bortoleto (144 p) seljataga käib põnev heitlus. Aronil on koos 106 silma, talle järgnevad Pepe Marti (105 p), Zak O'Sullivan (101 p) ja Franco Colapinto (100 p).

Vormel 3 hooaja viimane etapp peetakse 2. - 3. septembrini Itaalias Monza ringrajal.

Pühapäeva õhtul läheb eetrisse ka Delfi vormelipodcasti „Ringiga ees“ uus episood. Belgia GP ja vormelimaailma viimase aja tähtsaimad teemad võtavad luubi alla Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ja Tarmo Klaar. Kuulajad saavad esitada ka küsimusi aadressile: ringigaees@delfi.ee.