1997. aastal Tour de France'i võitnud sakslane elas mitmeid aastaid ohtlikku elu. 2014. aastal sõitis ta alkoholi mõju all ning vigastas autoõnnetuses kahte inimest. „Ma tarvitasin palju kokaiini. Jõin viskit nagu vett,“ rääkis Ullrich.

49-aastase sakslase elu võttis pöörde 2018. aastal, mil üks probleem järgnes teisele. Ta märatses enda kaasmaalase, näitleja-lavastaja Til Schweigeri kodus ja ähvardas külalisi.

Saksa meedia andmetel ööbis Ullrich 2018. aastal ühes luksushotellis, kuhu ta oli kutsunud omale lõbutüdruku. Sportlane sattus eskkorttüdrukuga vaidlusesse ja tungis talle füüsiliselt kallale. Kõige tulemusena pidi ta minema võõrutusravile ja teraapiasse, kus ta käib siiani. Sakslane elab praegu koos elukaaslasega Hispaanias Mallorcal.

Praegu sõdiab Ullrich harrastuskorras taas jalgrattaga, et halvalt teelt kõrval püsida. „Mul õnnestus enda jaoks taas üles ehitada stabiilne keskkond,“ avaldas ta.

Ullrich taandus tippspordist 2007. aastal, kui tuli avalikuks, et ta on seotud Operacion Puerto ja skandaalse dopinguarsti Eufemiano Fuentesega. 2013. aastal tunnistas sakslane üles, et tarvitas terve karjääri vältel veredopingut.

„Peaaegu kõik ratturid kasutasid toona saavutusvõimet tõstvaid aineid. Ma ei tarvitanud midagi sellist, mida teised ei kasutanud. Petmine oleks minu arvates see, kui ma oleksin teiste ees mingi eelise saanud. Tegelikult ma kasutasin dopingut, et vaid teistega võrdses seisus olla,“ teatas Ullrichv toona.