Ründaja mängis Argentina MM-i avakohtumises veidi üle 15 minuti, kuid sellele vaatamata oli just tema matši järel meedia suurimas huviorbiidis. Tuli välja, et ründaja on vasakule säärele tätoveerinud Portugali jalgpallistaari Ronaldo kujutise.

Yamila Rodríguezi vasakule säärele on tätoveeritud Cristiano Ronaldo kujutis.

Tätoveering on tekitanud Argentinas suure kriitikapuhangu, mis on pannud jalgpalluri ennast halvasti tundma. Läbi kahe kümnendi on käinud pidev arutelu, kas parem on Lionel Messi või Cristiano Ronaldo. Tätoveering on tekitanud riigis arvamuse, et Rodriguezile ei meeldi Messi.

„Palun lõpetage! Ma ei tunne end selles olukorras hästi. Millal ma ütlesin, et olen Messi vastane? Lõpetage ütlemast asju, mida ma pole öelnud, sest see tekitab minus halva enesetunde. Esindan MM-il oma koduriiki,“ kirjutas ta Instagramis.

Rodríguez rääkis enne MM-i FIFA-le antud intervjuus, et Cristiano Ronaldo on tema iidol. Ta täpsustas seda väidet. „Messi on meie koondise jaoks fantastiline kapten. Kui ma ütlen, et minu iidol on Ronaldo, siis see ei tähenda, et ma Messit vihkan. See tähendab, et mulle meeldib ta rohkem. Ta on minu inspiratsioon. Milles on probleem? Mulle ei pea meeldima ainult enda koduriigi mängijad,“ kirjutas Rodríguez.

Argentina jalgpallinaiskond alustas MM-i 0 : 1 kaotusega Itaaliale. Veel kuuluvad Argentina ja Itaaliaga samasse alagruppi Rootsi ja Lõuna-Aafrika Vabariigi koondised.