Nüüd peetakse üheks tõenäoliseks variandiks prantslase laenule minekut mõnda teise Euroopa tippklubisse. Prantsusmaa koondise ründestaar on keeldunud PSG-ga lepingut pikendamast ning äsja jäeti ta välja Jaapanisse sõprusturniirile sõitva klubi koosseisust.

Meedia andmetel sooviks Madridi Real omandada Mbappe mängijaõigused aasta pärast, mil prantslase saaks klubisse tuua ilma kopsakate üleminekutasudeta. PSG motiiv oleks Mbappe teha sellel suvel rahaks. Siinkohal on kaarte segamas Saudi Araabia klubi Al-Hilal, kes tegi prantslase eest 300 miljoni euro suuruse pakkumise.

Kui see tõeks saab, siis oleks tegu kõigi aegade kallima üleminekuga. Mbappe teeniks naftariigis 700 miljoni euro suurust aastapalka. Mitmed staarmängijad on siirdunud Saudi Araabiasse eesotsas Karim Benzema ja Cristiano Ronaldoga , kuid Mbappé pole riiki siirdumise vastu huvi üles näidanud.

Prantsuse jalgpalliajakirjanik ja -ekspert Julien Laurens rääkis BBC-le, et Mbappé siirdumine Saudi Araabiasse on välistatud. „Ta ei taha sinna minna. PSG sõnul on luba kõnelusteks antud, kuid Mbappe ise ei soovi klubiga läbi rääkida. Asi pole rahas. Võimalik, et Mbappé läheb lepingu viimaseks aastaks laenule.,“ kommenteeris Laurens olukorda.

Jalgpalliajakirjaniku sõnul on prantslase ambitsioonid kõrgemad kui Saudi Araabias raha teenimine ning kohaliku meistritiitli võitmine. „Ta tahab võita kõikvõimalikud trofeed. Praegu, 24-aastaselt, ei kuulu Saudi Araabia meistritiitel nende hulka,“ lisas ta.

Kui sel suvel ei soovi keegi prantslase mängijaõiguseid välja osta, on potentsiaalne lahendus ka laenule minemine, mis võimaldaks Mbappel järgmisel suvel tasuta Madridi Realiga liituda.