Maria Šarapova võitis tennisekarjääri jooksul kahel korral Prantsusmaa lahtised ja korra nii Austraalia lahtised, Wimbledoni kui ka US Openi. Seejuures oli ta karjääri esimest slämmitiitlit võites kõigest 17-aastane, kui venelanna krooniti 2004. aastal Wimbledoni tšempioniks. „Ma olen alati öelnud, et ta on tõenäoliselt kõigi aegade halvim slämmivõitja,“ rääkis Eisenbud The Tennis Podcastile antud intervjuus.

Eisenbud tutvus Šarapovaga, kui venelanna oli kõigest 11-aastane. Tema sõnul oli Šarapova suurim tugevus meeletu tahe jõuda tennisemaailma tippu ja võita suuri tiitleid.

„Ta oli kindlasti üks vaimselt tugevamaid mängijaid läbi aegade ja teda saab kõrvutada paljude slämmivõitjatega. Ta lihtsalt polnud nii hea sportlane kui paljud teised tollel ajal tennisemaailma tipus olnud mängijad,“ lisas Eisenbudi. „Ta teadis, mida ta tahab, nii väljakul kui ka väljaspool seda. Kõigele muule vaatamata oli ta uskumatu noor naine.

2016. aastal jäi Šarapova vahele keeletud aine meldooniumi ehk mildronaadi tarvitamisega, mis jõudis väidetavalt venelanna kehasse läbi ravimite. Tema sõnutsi oli selles kõiges süüdi agendina tegutsenud Eisenbud.

Šarapovale määrati 15-kuuline võistluskeeld ning ta naasis 2017. aastal tipptennisesse. 2020. aastal riputas venelanna lõplikult reketi varna.