„Nõmme Kalju jalgpalliklubi annab teada, et on asjaolude selgumiseni peatanud Aleksandr Volkoviga koostöö ning eemaldanud ta treeningutelt,“ seisis klubi avalduses.

Mis juhtus?

Volkov sattus möödunud nädalavahetusel tähelepanu keskmesse pühapäevase FC Flora ja Narva Transi kohtumise ajal, kui läks kaklema piirilinna meeskonna fänniga. Intsident juhtus kohtumise 38. minutil, mil Flora oli Transi vastu 0 : 3 kaotusseisus. Kaamerapilti jäi kümnekond sekundit, mille vältelt pealtvaatajani matši nautinud Aleksandr Volkov ja piirlinna meeskonna fänn jagasid omavahel rusikahoope.

Minuti möödudes jõudsid kohale neli turvameest, kes väikese arutelu järel eemaldasid jalgpalluri tribüünilt. „Eilsel FC Flora - Narva Trans mängul oli intsident Transi fännisektoris kahe isiku vahel, mis tipnes väiksemat sorti rüselusega ning mille tulemusena eemaldati turvateenistuse poolt üks inimene staadionilt,“ ütles Liigade arendusosakonna juhataja Veiko Soo esmaspäeval Delfile.

Kui väiksemate juhtumitega tegeleb distsiplinaarinspektor, siis antud kaasus võib minna distsiplinaarkomisjoni lauale. „Mängu korraldusjuht on esitanud mängust raporti ja lisamaterjalid. Täpsemad asjaolud ja edasise selgitab välja Eesti jalgpalliliidu distsiplinaaruurimine,“ tõdes Soo, et karistuse määramine ja selle pikkus selguvad lähiajal.