Tallinna Kalev/TLÜ ja Rapla Avis Utilitase ridades meistriliiga ristsed saanud Nurger esindas alates 2014. aastast NCAA ülikooliliigas Wichita State'i. Euroopasse naastes pallis Nurger kaks hooaega Hispaania esiligas, aastatel 2020-2022 kuulus Rauno Nurger aga Kalev/Cramosse, kellega mängis nii Eesti-Läti Ühisliigat, FIBA Meistrite Liigat kui ka VTB Ühisliigat.

Mullu mängis tsenter Hispaania esiliigas Gipuzkoa meeskonnas, kellega jõuti seal nelja meeskonna finaalturniirile. Nurgeri sai liigamatšides keskmiselt kirja 6,8 punkti, 3,6 lauapalli ja 0,5 viskeblokeeringut.

„Liitun Kaleviga, et ennast Euroopa liigas uuesti proovile panna. Olen elevil ja uue hooaja ootuses, loodan näha saalis palju rahvast ning omalt poolt tahan kõigile pakkuda palju positiivseid emotsioone“, kommenteeris Rauno Nurger oma liitumist.

Meeskonna peatreener Heiko Rannulal on hea meel, et Nurger tagasi Kalevis on ning lisab, et kuigi koht on talle tuttav, siis roll saab varasemast suurem olema. Kalev/Cramo jaoks on tegemist seitsmenda mängijaga, kellega tulevaks hooajaks on leping sõlmitud. Lisaks Nurgerile on lepingud ukrainlasest tagamängija Oleksandr Kovliari ja tagamängijate Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga ning ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.