Saate peateemad:

- Võtame kokku Rally Estonia. Miks on vaja, et see juhtuks ühe rallimaailma superstaariga oma koduralli eel, et absurdsena tunduv viieminutiline karistus mootori vahetuse eest läheks muutmisele? Kas tõesti pakkusid kohtunikud kohapeal võimalust, et kui konkurendid nõus, alustame ikkagi nullist? Mida suutis Ott Tänak ja Ford nõmedas olukorras tõestada? Miks läks aia taha ülejäänud eestlaste võistlus? Kas aeg on asuda Kalle Rovanperäle tiitlit kaela riputama? Mida arvata uudisest, et M-Sport tahab Tänakuga uut lepingut ja saata teda ka Dakari rallile? Rallimaailm karjub ühes kooris, et nii head rallit ei saa WRC kalendrist välja jätta - viisakus või põhjendatud kiitus? Ja mis on tulevikuväljavaated tegelikult?

- Kolm Eesti jalgpalliklubi pudenesid eurosarjas esimeses eelringis. Ja puändina suutis üks neist, Narva Trans, võita nädalavahetusel koduses liigas ainsat Euroopas konkurentsi jäänud meeskonda, valitsevat meistrit FC Florat... Ehk siis oleme ikkagi ühtlaselt kehvad?

- Kellele ootamatult, kellele mitte, aga kaks aastat tagasi Baltikumi turgi vallutama tulnud ja ebareaalsete hindadega ülekandeõigusi kokku ostnud Viaplay teatas siinselt turult lahkumisest.

- Märgilised üleminekud? BC Kalev/Cramo sõlmis lepingu Mikk Jurkatammega, BC Kalev/Cramost lahkunud Artur Konontšuk Hispaania kõrgliiga klubiga Granada. „Nädal Keilas“ ehk sats koos?

- Eneli Jefimova jõudis uue tähiseni: ujumise MMil olümpiaalal tänasesse finaali.

1x
00:00