„Asume 2000 meetri kõrgusel merepinnast, kus on palju lahtist pinnast ehk muru, mulda ja kiviklibu. Osad katsed on suurte kivikamakatega, kuhu on ebaõnnestumise korral väga keeruline rattal tagasi ronida, et oma liini jätkata,“ muljetas Meier.

Ühe ringi pikkuseks on üheksa kilomeetrit, mida tuli kogu võistluse vältel läbida neli korda. Sellele lisas omajagu vürtsi ka katsete vaheline ülesõit, mis oli kohati sama keeruline kui katsed ise. Õnneks aitas võhma hoida põhjalik üldfüüsiline ettevalmistus. „Sellisel kõrgusel käituvad nii keha kui ratas teistmoodi ja treeninglaagrites saavutatud enesekindlust ma siin kummalgi päeval kahjuks ei leidnud,“ ütles motosportlane.

Meier võistleb MM-sarjas esmakordselt. Itaalias sai ta sõitudes mõlemal 11. koha. MM-sarjas peeti eelnevalt kaks sõitu Hispaanias, kaks sõitu Portugalis ja Jaapanis. Seni parimaks soorituseks oli 7. koht Hispaaniast ja Jaapanist.

Triali MM-sarjas langes Meier nüüd kaks kohta ja on üldarvestuses üheksandal positsioonil, kokku oli Itaalias stardis 26 naist. Tänavused maailmameistrid selguvad septembrikuu esimesel nädalavahetusel Prantsusmaal.