Itaalias korvpallihariduse saanud Mikk Jurkatamm mängis aastail 2018 kuni 2021 saapamaa esiliigas. 2021. aasta sügisel tõmbas ta selga TalTechi vormi ning ta arvele jäi Eesti-Läti liigas keskmiselt 14,8 punkti, 4,6 lauapalli ja 2,4 korvisöötu.

Nende näitajate pealt siirdus ta poole hooaja pealt Serie A meeskonda Treviso. Esimesel poolikul aastal sai ta kirja kaheksa mängu, kus ta viskas 3,4 punkti. Mullu jäid tema keskmistest näitajateks Itaalia kõrgliigas 2,6 punkti, 0,7 lauapalli ja 0,9 resultatiivset söötu.

Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula usub, et 197 cm pikkune korvpallur on valmis tegema läbimurde hooaega. „Panustasime meeskonnas kõvasti, et Mikk enda juurde tuua. Ootan temalt (Wes) vanbeckilikku agressiivsust nii kaitses kui rünnakul,“ lausus juhendaja.

Jurkatamme sõnul algas Kaleviga jutuajamine juba suve alguses. „Heiko helistas ja uuris mu uue hooaja plaanide kohta. Kuna välismaalt minu ootustega pakkumist ei tulnud, oli Kalev mu teine variant. Uuel hooajal ootan Euroopa liigas ning üle pika aja jälle oma pere ja sõprade silme ees mängimist. Suurematest eesmärkidest on natukene vara veel rääkida, aga enda poolt tahan anda kõik, et oleksime Kaleviga tuleval hooajal edukad,“ sõnas Jurkatamm.

Kalev/Cramo jaoks on tegemist kuuenda mehega, kellega on käed löödud. Lisaks Jurkatammele on lepingud sõlmitud Oleksandr Kovliari, Leemet Böckleri, Kaspar Kitsingu, Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.