Intsident juhtus kohtumise 38. minutil, mil Flora oli Transi vastu 0 : 3 kaotusseisus. Kaamerapilti jäi kümnekond sekundit, mille vältelt pealtvaatajani matši nautinud Aleksandr Volkov ja piirlinna meeskonna fänn jagasid omavahel rusikahoope. Tõsi, Kalju ründaja täpsus rusikaga oli sarnane tema tänavuse hooaja jalale ehk enamik löögid läksid sihtmärgist mööda.

Minuti möödudes jõudsid kohale neli turvameest, kes väikese arutelu järel eemaldasid jalgpalluri tribüünilt. Lähiajal võtavad teema üles nii Eesti jalgpalliliit kui ka Nõmme Kalju. „Eilsel FC Flora - Narva Trans mängul oli intsident Transi fännisektoris kahe isiku vahel, mis tipnes väiksemat sorti rüselusega ning mille tulemusena eemaldati turvateenistuse poolt üks inimene staadionilt,“ ütles Liigade arendusosakonna juhataja Veiko Soo Delfile.

Kui väiksemate juhtumitega tegeleb distsiplinaarinspektor, siis antud kaasus võib minna distsiplinaarkomisjoni lauale. „Mängu korraldusjuht on esitanud mängust raporti ja lisamaterjalid. Täpsemad asjaolud ja edasise selgitab välja Eesti jalgpalliliidu distsiplinaaruurimine,“ tõdes Soo, et karistuse määramine ja selle pikkus selguvad lähiajal.

Sillamäel sündinud ja pikalt sealset Kalevit esindanud Volkov siirdus Kaljusse 2018. aastal. Enne tänavust hooaega oli endisel U19 koondise ründajal Kalju eest kirjas kokku 40 liigaväravat, see hooaeg on 28-aastasel Volkovil mõnevõrra lahjem, sest tal on kirjas vaid neli tabamust. Ründaja käis murul laupäeval, kui Nõmme Kalju alistas TNTK staadionil 1 : 0 Harju JK Laagri. Toona liitus ta mängu 87. minutil vahetusest.

Hooaja vältel Nõmme Kalju peatreeneriks tõusnud Nikita Andrejevi sõnul on täna meestel vaba päev, aga homme võetakse teema üles. „Kuulame tema poolsed argumendid ära, aga väga suure tõenäosusega saab ta karistada,“ selgitas Andrejev.