Norris üritas avada šampanjapudelit, kuid tema löök poodiumipuki vastu oli nõnda tugev, et seal seisnud vaasist karikas lendas maha tükkideks.

Briti võidusõitja jätkas esialgu tähistamist, nagu poleks midagi juhtunud, kuid peagi märkas Verstappen juhtunut. Karjääri jooksul 44 etappi võitnud Red Bulli piloot võttis asja huumoriga ning naeris kolleegi üle.

McLaren vabandas Twitteris olukorra pärast ning Red Bull vastas sõnumile vaimukalt. „Rekord purustati, karikas purustati,“ kirjutas ajaloolise 12. järjestikuse etapivõidu teeninud meeskond.

Ungari F1 ajakirjanik Sándor Mészáros jagas pärast juhtunut sotsiaalmeedias huvitavat hinnangut. Ta kirjutas, et trofeed on valminud käsitööna, nende tegemiseks kulus kuus kuud ja nende väärtus on 40 000 euro ringis.

Teisest küljest usuvad mõned fännid, et purustatud karikas on muutunud veelgi ainulaadsemaks ja seetõttu väärtuslikumaks.

„Võib-olla pani Max selle lihtsalt äärele liiga lähedale? Ma ei tea, see lihtsalt kukkus. See pole minu probleem, see on tema!“ naljatles Norris sõidu järel.

25-aastane Verstappen on tänavuse hooaja 11 etapist võitnud koguni üheksa.

1x
00:00