Ungari GP võitis oodatult Max Verstappen, kes teenis hooaja üheksanda etapivõidu. Red Bullile oli see üldse 12. järjestikuseks võiduks, millega tehti F1 ajalugu. Seni jagas energiajoogitiim rekordit McLareniga, kes aastal 1988 võitis Ayrton Senna ja Alain Prostiga 11 etappi järjest.

Rääkides McLarenist, suutis briti meeskond teist nädalavahetust järjest Lando Norrise näol poodiumile tõusta. Kaugel ei paista olevat ka kollanoka Oscar Piastri esimene poodiumikoht. Kas Mclareni hea hoog jätkub ka Belgias?

Mis on juhtunud hooaja alguses ridamisi esikolmikukohti kogunud Aston Martini kiirusega? Mida arvata Red Bulli eestvedajate Christian Horneri ja Helmut Marko otsusest anda Nyck de Vries'le kinga ning istutada AlphaTaurisse Daniel Ricciardo?

Voogedastusplatvorm Viaplay, millel on Eestis vormel 1, vormel 2 ja vormel 3 ülekannete ainuõigus, teatas sel nädalal, et on lahkumas Baltikumi turult. Viaplays koos Toomas Vabamäega F1 ülekandeid kommenteeriv Tarmo Klaar tõdes, et ei tea isegi, mis vormeliülekannetega Eestis edasi saab.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!