Verstappen startis teiselt kohalt, aga ta sai esimese kurviga Lewis Hamiltonist (Mercedes) mööda. Britt langes kehva stardiga neljandaks ning sel kohal ta sõidu ka lõpetas. Verstappen korraldas tõelise jõudemonstratsiooni, juhtides kogu sõitu ning edestades päeva lõpuks teise koha saanud Lando Norrist (McLaren) 33 sekundiga. Norris jõudis ühtlasi teist etappi järjest poodiumile.

Kolmanda koha teenis Verstappeni tiimikaaslane Sergio Perez, kes tõusis sõidu vältel üheksandalt kohalt poodiumile. Red Bull tegi ühtlasi ajalugu, kui neist sai esimene tiim, kes võitnud 12 etappi järjest. Varasemalt hoidis 11 järjestikuse võiduga rekordit McLaren.

Esikuuikusse mahtusid veel Hamilton, Oscar Piastri (McLaren) ja George Russell (Mercedes). Seitsmenda-kaheksanda koha hõivasid Ferrari sõitjad Charles Leclerc ja Carlos Sainz. Esikümne lõpetasid Aston Martini tiimikaaslased Fernando Alonso ja Lance Stroll.

Hooaja üldarvestuses on Verstappenil koos juba 281 punkti. Tiimikaaslane Perez on temast 110 punkti kaugusel. Kolmandal kohal jätkab Alonso (139 p), kes edestab kuue silmaga Hamiltoni.

Meeskondlikus arvestuses on Red Bulli edu veel ülekaalukam. Red Bull juhib tabelit 452 punktiga, neile järgnevad Mercedes (223 p), Aston Martin (184 p) ning Ferrari (167 p).

Pühapäeva õhtul läks eetrisse ka Delfi vormelipodcasti „Ringiga ees“ uus episood. Ungari GP ja vormelimaailma viimase aja tähtsaimad teemad võtavad luubi alla Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ja Tarmo Klaar. Kuulajad saavad esitada ka küsimusi aadressile: ringigaees@delfi.ee.

1x
00:00