Kuigi mängu esimene veerandaeg oli veel tasavägine ja lõppes seisuga 23 : 21, siis teisel veerandil suutsid eestlasel vahet kasvatada ning poolajale mindi 43 : 35 eduseisul. Teisel poolajal Eesti enam jalga gaasipedaalilt ei tõstnud ning tänu eriti edukale neljandale veerandile oli lõpptulemuseks 82 : 58 ülekaalukas võit.

Eesti koondise resultatiivseim oli Jorke Aav 21 silmaga, Simm-Marten Saadi lisas 17 punkti. Iirimaa parim korvikütt oli Leo Byrne 12 punktiga.

Peatreener Kris Killingu sõnul oli tegu väga hea emotsionaalse võiduga. „Suutsime oma mänguplaanist kinni pidada, võtta vastaste kaks liidrit maha ja nende transition kolmesed mängust välja lülitada. Pallikaotuste pealt võib veidi norida, aga lõpuks olid mängijad täna tublid. See võitluslikkus, tahe ja emotsioon oli täna kõva. Kiitus poistele, aga võtame mäng korraga,“ rääkis ta.

Alagrupi esimeses kohtumises mängis Eesti üle Kosovo 68 : 60. Järgmine kohtumine on Eesti koondisel pühapäeval kell 20:00, kui mängitakse Hollandiga. Kohtumise otseülekanne on nähtav siit.