Kohtumise võitluslik avapoolaeg lõppes 0 : 0 viigiga. Teist poolaega alustas paremini Tallinna Kalev ning 48. minutil mindi Taavi Jürisoo tabamusest kohtumist juhtima. Väravale tegi eeltöö Klavan, toimetades keskväljalt täpse diagonaalsöödu Kalevi ründaja jalale. Vaprus ei jätnud jonni ning 79. minutil viigistas Kevin Kapper mänguseisu. Rohkem väravaid ei löödud ning lõpuvile kõlades seisid tablool 1 : 1 viiginumbrid.

„Higi ja jooksmist oli palju. Tore oli mängida ilusa staadioni peal. Rahvast oli palju. Hea mäng kõrgete kohtade peale - ei ole paha. Ma algkoosseisu kuulumine sai selgeks 3-4 päeva enne mängu. Enesetunne oli igati okei, kui arvesse võtta, et viimasest mängust on möödas aasta,“ rääkis Klavan Soccernetile kohtumise järel.

Jalgpalluri sõnul on tänane tulemuse pealt hea järelejäänud hooajale edasi minna. „Sain anda väljakul enda panuse. Mõnel raskemal hetkel sai noori ergutada, mis on põhiline põhjus, miks ma taas mängima hakkasin ja trenni Kaleviga teen. Jällegi ei saanud kodus võidupunkte kirja - see jada jätkub. Võitluslike ja emotsionaalseid mänge tuleb siin hooaja lõpuni ja see on liigale ainult hea,“ lisas Klavan.

Pärnu Vaprus jätkab 30 punktiga Premium liiga kolmandal kohal. Tallinna Kalev kaotab neile ühe silmaga ning on neljas.

Enne mängu:

Number 15 särki kandev Klavan sõnas ise klubijalgpalli naasmist kommenteerides, et otsus ei tulnud koheselt ja selle taga oli pikk protsess. „Kui alustasin enne hooaega Tallinna Kaleviga jaanuaris väikestlaadi treenimist oli selge, et kui keha võimaldab ja kõik muu sobitub, siis tahaks Kalevi eest peale tulla. Selle otsuse juures ei ole mingisuguseid isiklikke ambitsioone, pean tähtsaimaks seda, mis oleks kõige parem Tallinna Kalevile,“ selgitas Klavan, kelle sõnul oligi kõige aeganõudvam jõuda selgusele, millises rollis saab ta oma meeskonnale praeguses ajahetkes kõige kasulikum olla.

Ragnar Klavan on alates 2017. aastast Tallinna Kalevi president.