„Ma rääkisin temaga ja ta ütles mulle, et vahetab kaptenit,“ kirjutas Maguire Twitteris. „Kuigi olen väga pettunud, annan endast jätkuvalt igas matšis kõik.“

Maguire tänas Unitedi fänne saadud toetuse eest. „Manchester Unitedi juhtimine on olnud suur privileeg. Olen teinud kõik endast oleneva, et aidata klubil edu saavutada nii väljakul kui ka väljaspool seda,“ jätkas ta.

Maguire liitus Unitediga 2019. aastal Leicesterist 80 miljoni naela eest ning tõusis kindlaks klubi kaitseliini alustalaks. Järgmisel suvel määras Ole Gunnar Solskjaer ta meeskonna kapteniks.

Kaotatud kaptenipael suurendab veelgi kuulujutte inglase võimaliku klubist lahkumise kohta. Väidetavalt tunneb Maguire´i vastu huvi West Ham United, kes oleks valmis pakkuma Inglismaa koondislasele mänguaega.

Aasta tagasi Old Traffordile saabunud Ten Hagi juhtimisel on Maguire’i roll taandunud peaaegu olematuks. Eelmisel hooajal moodustasid kaitseduo Lisandro Martinez ja Raphael Varane ning Maguire pääses Premier League’is algkoosseisu ainult kaheksas kohtumises.

Ten Hag pole uue kapteni nime avaldanud. Koos Varane'iga on tõenäoliselt valikuvõimalused Casemiro , Marcus Rashford ja Bruno Fernandes.

Inglismaa kõrgliiga uus hooaeg algab 11. augustil.