Lisaks Kontaveiti - Jabeur'i duellile näeb Delfi korraldataval üritusel palju muud põnevat. Kontaveit annab pika eksklusiivintevjuu, mida viib läbi Roald Johannson. Mängu eel ja vaheajal esitab suuri hitte Kontaveiti lemmikbänd Smilers.

29-aastane Jabeur mängis äsja Wimbledoni turniiri finaalis ja Kontaveitiga tunnevad nad üksteist juba pikki aastaid.

„Kuna viimane profimäng oli Londonis, siis tegelikult oli mul tahtmine päris viimane mäng pidada kodupubliku ees, et oma inimesed saaksid mulle kaasa elama tulla,“ rääkis Kontaveit pressikonverentsil. „Selline mõte oli mulle väga südamelähedane ja nii sai see kokku pandud intervjuuüritusega. Arvan, et see tuleb väga vahva.“

„Ons oli esimene inimene, kes mulle pähe tuli ja kellega ma väga tahaksin kodus mängida. Ta on tuuril üks südamlikumaid inimesi ja ta on alati olnud väga toetav. Ma ei kujuta ette paremat inimest, kellega seda matši pidada. Olin šokeeritud, kui ta ühtegi küsimust küsimata kohe jah ütles. Ta oli kohe nõus ja tal oli väga hea meel, et just temalt seda küsisin,“ lisas Kontaveit.

Avalik piletimüük algab 20. juulil kell 10 piletitasku.ee lehel. Eksklusiivne võimalus on parimaid kohti valida Delfi kogupaketi tellijatel juba täna ja homme. Olemasolevad tellijad on saanud info e-maili teel.

Osta pilet / hakka tellijaks: