„Meil on hea meel teatada Rein Taaramäe ja Boy van Poppeli lepingupikendustest. Mõlemad mängivad meie noorte talentide kõrval olulist rolli 2024. aasta lõpuni,“ kirjutas klubi sotsiaalmeedias.

Taaramäe ütles klubi pressiteenistuse vahendusel, et ta on lepingupikenduse üle väga õnnelik. „Intermarché-Circus-Wantyga leidsin keskkonna, kus tunnen end koduselt ja tahaksin siin ühel päeval oma karjääri lõpetada. Selle taga on mitmed tegurid. Sõitjad ja töötajad moodustavad koos sõpruskonna, kes suhtlevad sõbralikult ja abivalmilt. Tiim peab väga tähtsaks ka vaimset heaolu. Olen enesekindel ja soovin kõvasti tööd teha,“ selgitas eestlane.

36-aastane Taaramäe on varem esindanud Cofidist, Astanad, Team Katushat ja Direct Énergied. Intermarché–Wanty–Gobert Matériaux meeskonda siirdus eestlane 2021. aastal, mil ta suutis Hispaania velotuuril võita ühe etapi ning kandis seejärel kaks etappi liidrisärki.

Tänavu startis Taaramäe Giro d'Italial, ent rattur pidi selle haigestumise tõttu poolel jätma. „Olen tänavu jõudnud võistlustel poodiumile ja lõpetanud World Tour sõitudel esikümnes. Sõidan jätkuvalt heal tasemel ning püüdlen tipptulemuste poole. Minu jaoks on iga hea tulemus ja lisa-aasta tipptasemel boonus,“ lausus hetkel Itaalias mäestikulaagris viibiv Taaramäe.