Möödunud nädalal Hollandis toimunud ITF-i turniiri võitnud Kanepi kerkis maailma edetabelis kaheksa koha võrra ja paikneb nüüd 93. positsioonil. Elena Malõgina tõusis 322. tabelireale (+3), millega ta kordas karjääri parimat kohta. Maileen Nuudi langes aga 587. positsioonile (-38). Karjääri lõpetanud Anett Kontaveit on oma nime edetabelist maha võtnud.

Esireketina jätkab poolatar Iga Swiatek, kellele järgnevad Arina Sabalenka, Jelena Rõbakina, Jessica Pegula, Caroline Garcia ja Ons Jabeur. Esikümnesse kuuluvad veel Coco Gauff, Petra Kvitova, Maria Sakkari ning Marketa Vondroušova, kes tänu Wimbledoni võidule kerkis koguni 32 koha võrra.

Meeste esireketina jätkab Carlos Alcaraz, kes võitis samuti värskelt karjääri esimese Wimbledoni tiitli. Teine on Novak Djokovic, kolmas Daniil Medvedev ja neljas Casper Ruud. Kümne parema hulka mahuvad veel Stefanos Tsitsipas, Holger Rune, Andrei Rubljov, Jannik Sinner, Taylor Fritz ja Frances Tiafoe.

Chicago ATP Challengeri turniiril napilt poolfinaali ukse taha jäänud Mark Lajal hõivas 232. tabelirea (+12), millega ta parandas ühtlasi koha võrra oma senist parimat positsiooni. Kristjan Tamm on 634. (+7) ja Daniil Glinka 728. (-18) kohal.