Kreeka-rooma raskekaalumaadleja Heiki Nabi esimene tõsine matš pärast dopingukaristusest tingitud pausi soomlase Elias Kuosmaneni vastu Budapestis näitas, et meie kahekordsel maailmameistril jääb võhmast veel kõvasti puudu.

Kuosmanen pole papist poiss, võitnud kaks EM-i pronksi, kuid mitte ülemäära võimas. Mõlemad pandi passiivsuse eest korra parterisse, esmalt soomlane, siis Nabi, kuid võtet kumbki ei sooritanud. Seega oli Nabil kui viimase punkti saajal võimalus matš võita. Paraku oli ta viimasel minutil sedavõrd väsinud, et lasi end matilt välja tõugata ning järelejäänud 30 sekundi jooksul polnud tal jõudu vääriliselt vastata. Seega tuli vastu võtta 1 : 2 kaotus.

Kehakaalus -87 kg alistas Andreas Välis kindlamalt kui punktid 3 : 2 seda näitavad hollandlase Marcel Sterkenburgi. Veerandfinaal grusiini Gurami Khetsuriani vastu oli sedavõrd tasavägine, et kumbki ei suutnud teha ainsatki võtet, ka parteris mitte. Kuna Välis oli parteris viimasena, läks võit grusiinile.

Paraku kaotasid meie meeste alistajad poolfinaalis ning ei Nabi ega Välis miinusringi ei jõudnud ning turniir sai nende jaoks läbi.