Maailma esireket Carlos Alcaraz ja maailma teine ​​Novak Djokovic on mõlemad jõudnud tänavuse aasta Wimbledon poolfinaali ja kõik viitab sellele, et nad kohtuvad finaalis.

Otsustavate matside eel on suure tähelepanu alla sattunud Carlos Alcarazi isa. Serbia meedia sõnul filmis ta serblase treeningut.

Serbia ajaleht Novosti paisutas asja niivõrd suureks, et nimetas olukorda „spionaažiks“ ja „skandaaliks“.

Alcaraz ise ei tee olukorrast suurt numbrit. Tema arvates on see täiesti normaalne. „Mu isa on suur tennisefänn. Ta mitte ainult ei vaata minu matše, vaid tuleb siia tennisekeskusesse hommikul kell 11 ja läheb koju kell 10 õhtul. Ta vaatab kõigi matše ja treeninguid, mitte ainult minu oma. Kindlasti on ta ka Djokovici treeningul käinud ja seda filminud, kuid vaevalt see mulle mingi eelise annab,“ rääkis Alcaraz hispaania meediale.

Djokovic on Wimbledoni suure slämmi ajal palunud korraldajatelt luba rahus treenida, mida talle võimaldatud ei ole. „Me ei saa trennis üksi olla, isegi kui seda soovime. Kui poleks segavaid faktoreid, siis saaksin proovida uusi asju. Hetkel ma ei tunne ennast täiesti mugavalt, kuna tean, et rivaalid jälgivad igat mu liigutust,“ avaldas Serbia tennisestaar arvamust.

Wimbledoni meeste üksikmängu poolfinaalid on kavas täna. Djokovic kohtub ittaallase Jannik Sinneriga ning Carlos Alcaraz mängib Daniil Medvedeviga.