Paide Linnameeskonna ja Torshavn B36 vaheline konverentsiliiga esimese ringi avamatš päädis kolmapäeva õhtul väravateta viigiga. Eesti meeskond kaotas aga 74. minutil ääreründaja Saarma, kelle vastane rammis pikali nii, et 22-aastane mängumees kukkus õlale.

Neljapäeval kinnitas Paide Linnameeskond, et tolles matšis välja vahetatud Saarmat järgmistel kuudel väljakul ei näe. „Eilne ülivõitluslik eurolahing Fääridel lõppes meie Robile paraku rangluumurruga, mis jätab ta pikemaks ajaks jalgpalliväljakutelt eemale. Soovime kogu klubiga talle kiiret taastumist. Teame ja usume raudkindlalt, et tohutu võitlejahingena seljatab Robi vigastuse ning tuleb sügisel tugevamana tagasi,“ kirjutasid nad sotsiaalmeedias.

See on meistriliigas seitsmendat kohta hoidvale Paidele kõva hoop nii eurosarja kui kohalike mängude vaates. Meeskond tänavu löönud Premium liigas 20 mänguga vaid 16 väravat – Saarma on löönud neist kuus ja teinud lisaks neljale eeltöö ehk tema jalg on mängus olnud enam kui pooltel tabamustel.

Paide ja B36 paari korduskohtumine toimub järgmise nädalal neljapäeval kell 18.30 Kadrioru staadionil, kohtumise pääsmed on saadaval Piletitasku keskkonnas.