33-aastasel Inglismaa koondislasel on Liverpooliga kehtiv leping 2025. aasta suveni. Kogenud poolkaitsja liitus ka hiljuti koos meeskonnakaaslastega hooajaeelse ettevalmistuslaagriga.

Hendersoni vastu on viimasel ajal hakanud aga huvi tundma Eesti koondislase Karol Metsa endine koduklubi Al-Ettifaq, mille uus peatreener on Liverpooli legend Steven Gerrard. The Guardiani teatel ei kippunud Henderson esialgu Liverpoolist lahkuma, kuid Saudi Araabiast pakutav palk on pannud inglase üleminekut kaaluma. Nimelt pakub Al-Ettifaq mängijale kaheaastast lepingut, mis tooks talle sisse 400 000 naela nädalas. Tema praegune palk on kaks korda väiksem.

Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel on läbirääkimised osapoolte vahel käimas ning kõik sõltub Hendersoni enda otsusest. Väidetavalt läheb poolkaitsja täna peatreener Jürgen Kloppiga vestlema ning teeb seejärel tuleviku osas otsuse. Romano teatel on Liverpool küsimas Saudi Araabia klubilt ülemineku eest 10 miljonit naela.

Jordan Henderson liitus Liverpooliga 2011. aastal. Ta on punasärkide eest saanud kirja 492 mängu, 33 väravat ja 61 resultatiivset söötu. Inglismaa koondise eest on ta pidanud 77 mängu ning löönud kolm väravat.