Kolmapäeval, 28. juunil tuli Premium liiga mängule rekordarv inimesi, kui Lilleküla staadionil läksid vastamisi Tallinna FCI Levadia ja Tallinna FC Flora. Paar päeva hiljem kohtusid Pärnu Rannastaadionil kohalik JK Vaprus ja Paide Linnameeskond, kelle mängule tuli kohale 2495 pealtvaatajat. Järgmine rekord sündis 7. juulil, kui Paide Linnameeskonna ja Tallinna FC Flora vahelist mängu tuli vaatama 816 inimest.

Eesti Jalgpalli Liidu liigade arendusosakondade juhataja Veiko Soo sõnul on Premium liiga klubide kogukonnajuhid koostöös alaliiduga tänavu andnud suure panuse jälgijaskonna kasvu. „Premium liiga klubide kodumängud on kujunemas piirkonna esindusüritusteks, pidupäevadeks, mis pakuvad sportlikku pinget ja mõnusat atmosfääri,“ sõnas Soo.

Premium liiga mängude keskmine pealtvaatajate arv on võrreldes eelmise aasta sama ajaga tõusnud 124 inimese võrra, mis teeb keskmiseks pealtvaatajate arvuks 398. Tallinna FCI Levadia mängudel on keskmiselt 776 (+374 võrreldes eelmise aastaga), Pärnu JK Vapruse mängudel 668 (+194) ja Paide Linnameeskonna mängudel 305 (+89) pealtvaatajat. Premium liigas on mängitud natuke rohkem kui pool hooaega ning ees on põnev medali- ja väljakukkumisheitlus.

Järgmine Premium liiga mäng peetakse laupäeval, 22. juulil kell 17.00, kui Kadrioru staadionil lähevad vastamisi JK Tallinna Kalev ja Pärnu JK Vaprus. Samal päeval kell 19.30 kohtuvad EJL TNTK jalgpalliväljakul Nõmme Kalju FC ja Harju JK Laagri. Pühapäeval, 23. juulil kell 16.00 alustavad Kuressaare linnastaadionil omavahelist mängu FC Kuressaare ja Paide Linnameeskond, kell 18.00 pistavad Tartu Tamme staadionil rinda kohalik JK Tammeka ja Tallinna FCI Levadia. Vooru lõpetab kell 20.00 algav mäng Tallinna FC Flora ja JK Narva Transi vahel, mis toimub Lilleküla staadionil.