Red Bulli sõsartiimi AlphaTauri ühes masinas alustas hooaega Nyck de Vries, kes 2019. aastal tuli vormel 2 sarja tšempioniks ning tunamullu oli ta parim vormel E-s. Kuid 28-aastase hollandlase tänavune hooaeg vormel 1 sarjas oli üsna kohutav.

Kümne etapi järel oli de Vriesi parimaks Monacos saadud 12. koht, kuid enamasti tilbendas ta vormelirivi sabas. Samal ajal tema jaapanlasest tiimikaaslane Yuki Tsunoda jõudis kahel korral punktikohale. Kuna ka viimasel kolmel etapil sai de Vries kirja 18., 17. ja 17. koha, siis sai meeskonnal küll.

Hollandlase asendaja on 34-aastane Daniele Ricciardo, kes 2013. ja 2014. aastal sõitis AlphaTauri eelkäija Toro Rosso ridades. Seejärel pääses Austraalia piloot Red Bulli põhitiimi, kus ta lõpetas 2014. ja 2016. hooaja vormelisarja kokkuvõttes kolmandal kohal. Viimasel kahel aastal sõitis Ricciardo McLareni meeskonnas, ent kuigi heaks sõbraks ta tolle masinaga ei saanudki. Nii alustas Ricciardo tänavust aastat Red Bulli varusõitjana, aga nüüd saab mees taas oma headust tõestada.

AlphaTauri juht Franz Tosti sõnul on Ricciardo tasemel sõitja. „Kuna ta on meeskonnaga tuttav, siis tema kaasamine on lihtne. Kuna tegu on kaheksakordse etapivõitjaga, siis saame kasu lõigata tema kogemustest. Täname ka Nycki väärtusliku panuse ja soovime talle tulevikuks kõike paremat,“ lausus ta.

Vormel 1 sari jätkub järgmisel nädalavahetusel Ungaris.