„Kuna huvi mängu vastu on suur ning lõviosa küljetribüüni A- ja B-tasandist on juba välja müüdud, lisandusid müügile pääsmed C-tasandile,“ ütles Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel. Pileteid mängule on praeguse seisuga väljastatud enam kui 4000 ning senist huvi arvestades võib septembrikuisele matšile oodata ligi 10 000 pealtvaatajat.

„Soovitame kõigil huvilistel pääse varakult Piletilevist soetada, sest nii saab parima hinna ja valida meelepärane istekoht,“ lisas Tõnu Sirel. Mäletatavasti oli juunikuine koondise kodumäng Belgiaga välja müüdud ning paljud soovijaid jäid piletita.

Läbi aegade on Eesti ja Rootsi vastamisi olnud 18 korda, viimati 2021. aastal Stockholmis, kus võõrustajad olid paremad tulemusega 1:0. FIFA edetabelis paikneb Rootsi kõrgel 23. kohal.

Meeste koondise kodumängu esitleja on Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) suurtoetaja Rimi. 9. septembril avatakse festivaliala kell 16, kus esineb armastatud Eesti artist. Koondised alustavad mängueelse soojendusega kell 18.15, hümnid kõlavad kell 18.45 ning kohtunik annab avavile kell 19.00.

Pääsmed mängule on müügil Piletilevis ja Eesti Jalgpalli Liidu kodulehel, kus kõigil soovijatel on võimalik leida endale sobiva hinnaklassi ja istekohaga pääse. EJL tuletab meelde, et pääsmete edasimüük (sh välisfännidele) või piletite kasutamine kommertseesmärkidel (sh loosimised vms) on ilma EJLi nõusolekuta keelatud.