PSG tähtmängija Kylian Mbappe on viimasel paaril aastal olnud suurim üleminekuteema. Prantsuse tähtmängija on juba mitu suve vihjanud oma unistustele siirduda Madridi Reali.

Mbappe on öelnud, et ta ei kavatse PSG-ga uut lepingut sõlmida, mis on üleminekujuttudele hoogu andnud. Prantslase üleminek Madridi tundub vältimatu.

Pikale veninud üleminekusaaga on viinud PSG toetajad raevu äärele. PSG endine spordidirektor Leonardo jagas sotisaalmeedias terava kommentaari meeskonna superstaari kohta. Tema sõnul ei defineeri üks mängija tervet meeskonda. „Mbappel on aeg minna. PSG eksisteeris enne teda ja eksisteerib ka pärast teda,“ rääkis ta.

Mbappe PSG-s veedetud kuue aasta jooksul on meeskond võitnud viis Prantsusmaa meistritiitlit. Kõigist kirkaim auhind, Meistrite liiga, on aga võitmata. Ihaldatud trofee võitmine on meeskonna eesmärk olnud juba pikki aastaid.

Leonardo on kindlal veendumusel, et meeskond võib võita Meistrite liiga ka ilma prantslaseta. „Ta on Pariisis viibinud kuus aastat, mille jooksul on viis erinevat meeskonda võitnud Meistrite liiga ja kellelgi neist pole Mbappet. See tähendab, et ilma temata on tiitli võitmine täiesti võimalik,“ lisas Leonardo

24-aastane Mbappe on üks maailma parimaid mängijaid. Ründaja lõi eelmisel hooajal Prantsusmaa hiiu eest 43 kohtumise jooksul 41 väravat.