Naiste üksikmängus pääsesid favoriidid kindlalt teise ringi. Taas oli kõige keerulisem Grete Gullil, kes juba eile halba loosiõnne kirus. Täna alistas ta Gerda Reinaru 6 : 4, 6 : 3. Teised asetatud mängijad loovutasid maksimaalselt ühe geimi. Ainsa asetatud mängijana langes välja Alissia Aleksandra Kivi, kes kaotas Andrea Rootsile 1 : 6, 0 : 6.

Meeste üksikmängu teise ringi kohtumistest jagus rohkelt põnevust. Päeva naelaks kujunes Johannes Seeman ja Christopher Robin Klettenbergi kohtumine, kus võitlust oli viimase punktini. Mõlemad mehed elasid oma õnnestumistele häälekalt kaasa. Klettenbergi võitlusvaim oli seekord tugevam ja ta teenis 7 : 5, 2 : 6, 7 : 6 võidu.

Klettenberg on viimasel ajal rohkem treener kui mängija, aga tema tase pole kuhugi kadunud ja sellest piisas Seemani alistamiseks. „Olin terve mängu tahtmist täis ja teadsin, et mul on veel seda mängu, mille pealt võidelda ja lõpuni joosta,“ ütles Klettenberg. „Olen viimase kuu jooksul tõsisemalt treeninud, aga muidugi nii palju ma ei harjuta nagu Seeman. Kuid ettevalmistus toimis ja jalad liikusid. Kohati olin isegi üllatunud, et kolmanda seti nii hästi vastu pidasin. Pean kindlasti kiitma oma prouat, kes on mu suunanud õigetesse raamidesse, et oleksin võitluseks valmis. Kahjuks ta ise mängu vaatama tulla ei saanud. Sain küll aprillis Eesti karikavõistlustel selgelt lüüa Sten Hiiesalult, aga seal oli mängude programm tihedam ja väsisin lihtsalt ära.“

Sarnane oli ka Siim Troosti kohtumine Karl Kiur Saarega, kes tegutseb praegu juba pigem treenerina ja mängib vana rasva peal. Kuid Troost ennast üllatada ei lasknud nagu Seeman ja alistas Saare 6 : 2, 6 : 2. Homme kohtuvad Troost ja Klettenberg omavahel. Asetatutest langesid välja ka Denis Maijorov, kes kaotas Henri Inkile 4 : 6, 5:7 ja Hiiesalu, kes jäi alla Markus Mölderile 2 : 6, 3 : 6. Tasavägise mängu pidasid ka Robin Parts ja Alexander Georg Mändma, kus võidu võttis neist esimene tulemusega 6 : 2, 4 : 6, 6 : 1.

Teisipäeval peetakse üksikmängudes kõik veerandfinaalid, mängud algavad Tallinna Kalevi tenniseklubi väljakutel kell 11.

Meeste turniiritabel on nähtav siit.

Naiste turniiritabel on nähtav siit.

Live tulemusi saab jälgida siit.

Meestest üksikmängu veerandfinaalpaarid:

Siim Troost - Christopher Robin Klettenberg

Daniil Glinka - Georg Strasch

Kenneth Raisma - Henry Ink

Robin Erik Parts - Markus Mölder

Naiste üksikmängu veerandfinaalpaarid:

Elena Malõgina - Helena Narmont

Anet Angelika Koskel - Polina Ramenskaja

Laura Rahnel - Andrea Roots

Maileen Nuudi - Grete Gull