226 cm pikkuse Wembanyama esimene mäng NBA suveliigas oli üsna ehmatav, sest prantslane tabas platsilt kuraditosinast viskest vaid kaks ning aegade üheks suurimaks korvpallitalendiks loetu piirdus vaid üheksa silmaga. Möödunud ööl tegi ta San Antonio Spursi ridades teise kohtumise ning pilt oli hoopis teine.

14-st viskest üheksa tabanud Wembanyama arvele jäi 27 minutiga 27 punkti, 12 lauapalli ja kolm blokki. Kuid sellest hoolimata kaotas Spurs 80 : 85 Portland Trail Blazersile. „Soovin, et oleksime mängu võitnud,“ ütles Wembanyama kohtumise järel.

„Arvan, et oleksin võinud teha rohkemat, et aidata oma meeskonnal mängu võita. Peame edasi töötama. Esimesel kolmel veerandajal me polnud kuigi head, aga neljandat domineerisime. See näitab meeskonna sisu. See on täiesti normaalne, et ma ise lähen iga mänguga paremaks. Kaks päeva tagasi oli ju alles mu esimene mäng,“ märkis korvpallur.

Suveliigas mängivad NBA klubide ees peamiselt noormängijad, kellest paljud põhihooajaks meeskondade ridadesse ei mahu. Spursil on Las Vegases pidada veel kolm mängu, kuid see pole selge, kas Wembanyamat neis platsil näeb. 19-aastase prantslane sõnul kavatseb ta suve täita individuaalse tööga, et olla põhihooaja alguseks valmis. Samal põhjusel jätab ta vahele suve lõpus toimuva MM-i.