Swiatek võitis kolm tundi ja neli minutit kestnud kohtumise 6 : 7, 7 : 6, 6 : 3. Poolatar tõrjus teises setis enda pallingul kaks matšpalli.

„See ei olnud lihtne. Tal olid matšpallid ja ma ei tea, kas olen kunagi üldse sellisest seisust välja tulnud,“ mõtiskles Swiatek. „Ma tunnen, et enda tasemesse murul uskumiseks vajasin tänast võitu. Mul olid esimeses setis omad võimalused ja seda ei olnud kerge unustada. Üritasin mängida kindlalt ja olen õnnelik, et suutsin olla niivõrd distsiplineeritud.“

„Minu armastus muruväljakute vastu kasvab aina suuremaks ja loodetavasti saan siin turniiril veeta veel võimalikult palju päevi. Tegemist on minu elu parima muruhooajaga, raske töö kannab vilja,“ lisas poolatar.

Swiatek servis kohtumise jooksul kolm ässa ja tegi kolm topeltviga, Bencic lõi neli ässa ja tegi 11 topeltviga. Poolatar realiseeris murdepalle 22%-liselt (2/9) ja Bencic 25%-liselt (1/4). Swiatek lõi kohtumise jooksul 33 äralööki ja tegi 24 lihtviga, Bencici saldosse kogunes 30 äralööki ja 33 lihtviga. Matši 218-st pallivahetusest võitis Swiatek 116 ja Bencic 102.

Turniiri veerandfinaalis kohtub Swiatek ukrainlanna Elina Svitolinaga (WTA 76.), kes alistas teises põnevuslahingus valgevenelanna Victoria Azarenka (WTA 20.) 2 : 6, 6 : 4, 7 : 6 (11:9).

Sügisel emaks saanud Svitolinal seisab ees teine järjestikune Suure slämmi turniiri veerandfinaal. Kuu aega tagasi toimunud Prantsusmaa lahtistel kaotas ukrainlanna veerandfinaalis maailma teisele reketile Arina Sabalenkale.