Suurbritannia GP-st kujunes brittide pidu. Kui Verstappen võttis järjekordse esikoha, siis tema kõrval mahtusid kodupubliku rõõmuks poodiumile Lando Norris (McLaren) ja Lewis Hamilton (Mercedes). Viienda koha noppis kolmas britt George Russell (Mercedes) ning kaheksanda koha sõitis välja Londonis sündinud, aga Tai lipu all võistlev Alexander Albon (Williams).

Nädalavahetuse suurimaks üllatajaks võib pidada McLarenit, kui lisaks Norrise teisele kohale tõi debütant Oscar Piastri tiimile neljanda koha punktid. Mis on McLareni edu taga?

Miks ei suutnud Verstappeni tiimikaaslane Sergio Perez viiendat etappi järjest kvalifikatsioonis esikümnesse jõuda? Mida peab mehhiklane tegema, et taas ree peale saada?

Eesti vormelilootus Paul Aron teenis vormel 3 sarjas pühapäeval põhisõidus neljanda koha punktid ning püsib ka üldarvestuses kõrgel neljandal kohal.

Lisaks Suurbritannia GP-le tuli juttu ka teistel vormeliteemadel. F1 sarja juhid kuulutasid uueks hooajaks välja rekordilise 24 etapist koosneva kalendri. Tiimidele see midagi lihtsat ei too... Viimasel ajal on palju juttu olnud ka võimaliku 11. tiimi liitumisest sarjaga 2026. aastal. Kas uudiseid kuuleb juba juulis?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!