Kohtumise skoor avati juba 10. minutil, kui Ghana mängumees Ernest Agyiri märkas, et on kaugelt väravast väljas ja saatis palli 60 meetri pealt võrku. Sarnase trikiga sai mees hakkama ka eelmisel hooajal Flora vastu. Pooletunnise mängu järel võttis Kalju õhtu veelgi mustema tooni, kui teise kollase kaardi teenis karistusalas Mollo Bessala kukutanud Vladimir Avilov. Järgnes penalti, millest Agyiri Levadia 2 : 0 juhtima viis. Kolm minutit hiljem lõi Agyiri veel ka kolmanda tabamuse, vormistades kübaratriki 36 minutiga.

Teine poolaeg oli rahulikum kui esimene. Kaljul avanes võimalus auväravaks, kuid Levadia väravasuul seisnud Karl Andre Vallner tõrjus 74. minutil Andre Fortune’i penalti. 800 silmapaari ees toimunud kohtumine lõppes Levadia 3 : 0 võiduga.

Vaata Agyiri imeväravat ERR-i spordiportaalist!

Teises tänases kohtumises alistas Harju JK Laagri koduväljakul Tartu Tammeka 3 : 0. Kaks väravat lõi Taaniel Usta ja ühe Karel Eerme. Kohtumise 11. minutil teenis punase kaardi Tammeka mängija Eugenio Bracelli.

20. vooru järel on liigatabeli tipus olevad Flora ja Levadia kogunud mõlemad 47 punkti. Hooaja kolmanda võidu teeninud Harju on 14 punktiga viimane, kuid Tammekast jäädakse maha vaid kahe punktiga.