Verstappeni kiireim ring kolmandas sessioonis oli 1,26,72. Teise koha esimeses stardireas teenis McLareni piloot Lando Norris (+0,241). Kolmandana lõpetas Norrise tiimikaaslane Oscar Piastri (+0,372) ja neljandana Ferrari piloot Charles Leclerc (0,416). Kolmanda stardirea hõivavad Carlos Sainz (Ferrari) ja George Russell (Mercedes).

„Auto oli nagu rakett nii teises kui ka kolmandas sessioonis,“ rääkis Oscar Piastri pärast kvalifikatsiooni. Oleme seda tüüpi tingimustes hästi sõitnud ja kolmandas sessioonis oli kõik fantastiline. Uuendused toimivad ja see oli tõesti suur samm õiges suunas.“

Teise koha teeninud Lando Norris tundis tulemuse üle suurt rahulolu. „Paremat tulemust oleks olnud raske tahta. Verstappen hävitab kõik,“ rääkis Mc Lareni piloot ajasõidu järel.

Kvalifikatsiooni ebaõnnestus Red Bulli piloodil Sergio Perezil, kes oli lõpetas 16. kohal. See oli juba kuues kord tänavusel hooajal, kui ta ei pääsenud ajasõidu kolmandasse sessiooni.

Samuti ebaõnnestusid mõlemad Aston Martini piloodid. Fernando Alonso lõpetas kvalifikatsooni üheksandana ja Lance Stroll piirus 11. kohaga.

Viis järjestikust etapivõitu teeninud Verstappen on MM-sarja liider 229 punktiga. Teine on Perez (148 punkti) ja kolmas Alonso (129 p).

Homne põhisõit saab stardi Eesti aja järgi 17.00.

Kvalifikatsiooni paremusjärjestus.