Sakslane alistas teises ringis jaapanlase Yosuke Watanuki (ATP 116.) 6 : 4, 5 : 7, 6 : 2, 6 : 2. Kohtumise alguses oli Zverev suures hädas vastase serviga ning tennisist süüdistas selles enda tiimi, kes mänguks piisavalt eeltööd ei teinud.

Watanuki lõi avasetis teiselt servilt mitu ässa, mille peale Zverev vihastas tribüünil olnud treenerist isa ja venna Mischa Zverevi peale.

„See oli mulle üllatus, et ta (Watanuki) suudab nii tugevalt servida. Ma polnud sellega kursis. Tahaksin väljakule tulles olla selliste asjadega ikka kursis. See oli mu treenerimeeskonna tegemata töö,“ rääkis sakslane.

Sakslase sõnul pole mängijal aega enne kohtumist taustatööd teha. Ta rääkis, et hoidis oma telefoni lennurežiimis ja kustutas turniiri eel sotsiaalmeedia rakendused. Zverev ei soovi olla hetkegi ekraanide ees, kuna need kahjustavad tema silmi.

„Olin üllatunud, kuna me ei rääkinud sellest enne matši. Sellisel viisil töötamine on lubamatu. Muidugi oleksin pidanud paremini mängima, aga ka nemad võtsid asja natuke liiga kergelt. Suures slämmi turniiril ei saa endale vigu lubada,“ lisas Zverev.

Sakslane ei varjanud matši ajal enda emotsioone. Muuhulgas sõimas ta kohtunikku, mille eest sai hoiatuse. Mängija ise tunnistas, et viha oli suunatud tema füsioterapeudile, mitte pukikohtunikule.

Zverev kohtub täna Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis itaallase Matteo Berretiniga (ATP 38.).