Pitt sõidab Silverstone'i ringrajal filmi jaoks modifitseeritud F2 autoga. Ta tuleb rajale kahe sõidu vahel, keset võitlusettevalmistusi ja tõelise publiku ees.

Näitlejal on ka oma boksimeeskond, nii et sel nädalavahetusel näeb Silverstone'i boksis esmakordselt 11 meeskonda. Pitt kehastab F1 temaatilises filmis inimest nimega Sonny Hayes.

Oma rolli jaoks on Pitt abi saanud seitsmekordselt maailmameistrilt Lewis Hamiltonilt, kes on üks vormelifilmi produtsente. Mehed kohtusid selle aasta alguses Los Angeleses.

„Veetsime päeva koos Los Angelese ringrajal ja Brad sõitis seal gaas põhjas. Tal on kõvasti annet, arvestades, et ta pole varem sõitnud,“ kiitis Hamilton filmistaari.

Pilooti kehastav Pitt saab tänavu 60-aastaseks, kuid Hamilton usub, et film jääb realistlikuks, sest see räägib loo vormelisõitjast, kes naaseb pensionilt.

„Esiteks tundub mulle, et Brad vananeb tagurpidi. Muidugi oli tema vanus kõneaineks, kui me filmi süžeest rääkisime. Kuid pean tunnistama, et ta on heas vormis, teeb trenni ja lõppude lõpuks on see film. Seal on Hollywoodi elemente, mis lisavad usaldusväärsust,“ lisas Hamilton.