Kontaveitile ja Ruusuvuorile anti segapaarismänguturniirile Wild Card. Eestlanna sõnul oli tal juba turniiri eel plaanis ühte paarismänguliiki mängida, kuid vaatamata sellele oli ta vabapääsme saamisest üllatunud. Teatavasti on Tallink mõlema tennisisti ühine suursponsor.

„See oli päris suur üllatus ja tore on proovida midagi muud. Kindlasti selline lõbusam formaat. Ma pole vist segapaarismängu mänginud 13–14-aastasest saati,“ rääkis eestlanna eilsel pressikonverentsil.

Aneti paarismängupartner Emil Ruusuvuori tegi kohtumise järel sotsiaalmeediasse liigutava postituse, milles tänas eestlannat võimaluse eest. „Anett, aitäh, et minuga täna väljakut jagasid. See oli privileeg. Sa oled ja olid tennises suureks eeskujuks, eriti Baltikumis ja Põhjamaades,“ kirjutas soomlane.

Soomlane jagas kommentaare ka kodumaa meediale. „Tal oli uskumatu karjäär. Anett on tõeliselt tore ja südamlik inimene ning soovin talle kõike paremat elus väljaspool tennist. Tundus, et ta on oma otsusega rahul,“ rääkis Ruusuvuori.

Kontaveiti üksikmängukarjäär lõppes eile, kui teises ringis tunnistas eestlanna tšehhitari Marie Bouzkova 2 : 6, 1 : 6 paremust. Ruusuvuori kaotas meeste turniiri avaringis 38-aastasele Stan Wawrinkale. Mõlemad tennisistid mängisid segapaarismängu sellisel tasemel esmakordselt.

„Ma arvan, et pärast eilset üksikmängu oli tal emotsionaalselt tunduvalt raskem, kui täna. Paarismäng on midagi muud, kuid viimasel mängul on alati oma lugu,“ lisas soomlane.