Kontaveit ja Ruusuvuori loovutasid avasetis seisult 1 : 1 neli järjestikust geimi ning kaotasid seti lõpuks 3 : 6. Teise seti esimese geimi suutis Eesti-Soome duo võita, kuid järgmised kolm geimi kuulusid Yangile ja Krawietzile. Kaotatud murret ei suudetudki tagasi võita ning sett kuulus tulemusega 6 : 4 Saksa-Hiina segapaarile. Kaotus pani ka lõpliku punkti Anett Kontaveiti tennisekarjäärile.

Enne mängu:

Kontaveit mängib koos Soome esinumbri Emil Ruusuvuoriga ja kohtub avaringis Saksa-Hiina paari Kevin Krawietzi ja Yang Zhaoxuaniga.

See matš on kavas täna viienda väljaku kolmanda mänguna. Enne seda peetakse kaks naiste paarismängu, millest esimene algab meie aja järgi kell 13. Seega ei pääse Kontaveit ilmselt väljakule enne kella 16.

Nii Krawietz kui ka Yang on tugevad paarismängijad. Sakslase edetabelikoht ATP paarismängus on 19., hiinlanna paikneb WTA paarismängu edetabelis 22. kohal.

Kontaveiti paariline Ruusuvuori (üksikmängus ATP 47.) on karjääri parimatel päevadel olnud paarismängus maailma 179. mängija.

Seljavigastuse tõttu karjääri lõpetav 27-aastane Kontaveit kaotas eile oma viimases naisüksikmängus 32. asetusega tšehhitarile Marie Bouzkovále 1 : 6, 2 : 6.