Audentese Spordiklubis korvpallitreeningutega alustanud Böckler mängis eelmine hooaeg Tartu Ülikool Maks&Moorits ridades, kogudes Eesti-Läti Ühisliigas keskmiselt 9,9 punkti, 3,7 lauapalli ja 2 resultatiivset söötu mängu kohta.

Böckler mängis 2016-2019 aastatel G4S Noorteliigas ning hooajal 2019-20 tegi debüüdi Eesti Meistriliigas Tallinna Kalev/TLÜ meeskonnas. Head skooritegemist näidanud Böckler liikus edasi TalTech meeskonda, kus veetis ühe hooaja enne NCAA I divisjoni Saint Mary’s ülikooli minemist, kust pärast kahte hooaega 2022. sügisel naases Eestisse ning liitus Tartu meeskonnaga.

Heiko Rannula sõnab Böckleri kohta järgmist: „Leemet tegi hea hooaja Tartus ja küpses mängijana kôvasti. Näen temas veel suurt potentsiaali areneda ja usun, et saime mitmekülgse ja füüsiliselt vôimeka mängija tagaliini juurde.“

Leemet ise lisab, et ootab enim FIBA Meistrite Liigas mängimist, palju võite ja head meeskonda.

Lisaks Böcklerile on Korvpalli Meistrite liigas osaleval BC Kalev/Cramol tulevaks hooajaks lepingud ukrainlasest tagamängija Oleksandr Kovliari ning eestlastest ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.