Eesti ja Rootsi meistri vaheline kohtumine toimub 25. septembril. Võidu korral kohtutakse poolfinaalis, kas Taani meistri Bakken Bearsi või Kosovo meistri Pejaga.

Kvalifikatsiooniturniiri teise tabelipoole veerandfinaalid:

Lissaboni Benfica (Portugal) – Tbilisi TSU (Gruusia)

Levice (Slovakkia) – Larnaca AEK (Küpros).

Kvalifikatsiooniturniiri võitja liigub edasi põhiturniiri G-alagruppi koos Hapoeli Jerusalemma, Istanbuli Galatasaray ja Thessaloniki PAOKiga.

Kvalifikatsiooniturniirid algavad 25. septembril ja põhiturniir 17. oktoobril.

Enne loosi:

Meistrite liiga põhiturniiril osaleb 32 võistkonda, kellest 29 on selged. 24 tiimi, sealhulgas Eesti valitsev meister Kalev/Cramo, jagavad omavahel kvalifikatsiooniturniiridel välja kolm järelejäänud piletit.

Kokku toimub kolm kvalifikatsiooniturniiri, kõigis osaleb kaheksa võistkonda. Muudatusena tõsteti meisterklubid, kelle riigid pole veel põhiturniiril esindatud, samasse kvalifikatsioonigruppi. Teoorias on see Kalev/Cramole kasulik, sest nii välditakse muuhulgas Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia ja Saksamaa klubisid.

N-ö meistrite kvalifikatsiooniturniiril on kaheksa võistkonda Meistrite liiga punktide alusel jaotatud kaheks. Kalev/Cramo kuulub kõrgema asetusega potti, kus lisaks neile on Aarhusi Bakken Bears (Taani), Levice Patrioti (Slovakkia) ja Lissaboni Benfica (Portugal). Veerandfinaalis kohtub Kalev/Cramo madalama asetusega potti kuuluva tiimiga. Valikus on Larnaca AEK (Küpros), Peja (Kosovo), Thbilisi TSU (Gruusia) ja Norrköpingi Dolphins (Rootsi).