Nick Kyrgiose isa on pärit Kreekast ja ema Malaisiast. Ta tunnistas, et on talunud rassismi alates oma sünnist ja isegi kõige ikoonilisemate Austraalia sportlaste poolt.

„Ma olen palju pidanud taluma. Austraalia on üldiselt üsna rassistlik riik, üks rassistlikumaid riike maailmas,“ rääkis Kyrgios enesekindlalt. „Olen tennist mängides endale paksu naha kasvatanud, nii et ma tulen sellega toime paremini, kui noorena.“

2015. aastal ütles Dawn Fraser – legendaarne Austraalia ujuja – avalikult, et Kyrgios ja Bernard Tomic (Austraalia tennisist, kes sündis Saksamaal - toim ) peaksid „naasma sinna, kust nende vanemad tulid“.

„Sellised ütlused on täielikult vastuvõetamatud!“ kommenteeris Kyrgios toimuvat.

Alates eelmise aasta lõpust põlvevigastusega väljas olnud Kyrgios naasis tenniseväljakule Stuttgardi ATP turniiril, kuid jättis randmevigastuse tõttu vahele Wimbledoni. Austraallane tunnistas, et nautis tuurilt eemalolekut.

„Mul on olnud suurepärane aeg. Kui vaadata tagasi minu elu viimasele kümnendile, siis päevast päeva ning nädalast nädalasse olen ma reisinud ja mänginud. Ma pole mitmeid kuid perekonda näinud. Jäin ilma olulistest sündmustest ja järsku on mul olnud aega olla normaalne ja veeta aega oma elu kõige olulisemate inimestega. Ma vajasin puhkust ja olen nautinud seda,“ rääkis Kyrgios.

Maailma edetabelis paikneb 28-aastane Kyrgios 33. kohal. Eelmise aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril pääses austraallane finaali, kus kaotas neljas setis Novak Djokovicile.