Wimbledonis, mis on neljast suure slämmi turniirist kõige traditsioonilisem, on alates 1877. aastast kehtinud range riietumis- ja käitumiskoodeks. Selle hulka kuulub tennisistide üleni valge riietus.

Piirangud on ka varrukatel, peavõrudel, sokkidel ja kottidel olevate logode arvu osas.

Kui mängijad väljakule saabuvad, on enamikul kaasas nii reketikott kui ka isiklik kott. Maailma kaheksas reket, kes on kuulsa Itaalia luksusbrändi Gucci saadik, andis reeglile aga ninanipsu. Ta ilmus väljakule spetsiaalselt tema jaoks disainitud kotiga.

Selleks et kõik oleks seaduslik ja traditsioonidega vastavuses, pidi Sinner taotlema heakskiitu rahvusvaheliselt tenniseliidult ja ATP tenniseorganisatsioonilt.

New York Timesi teatel oli see esimene kord, kui tennisistile anti luba väljakul luksusfirma logoga kotti kanda. Roger Federer ja Serena Williams, kellel mõlemal olid mängijakarjääri jooksul Gucciga lähedased suhted, ei paistnud kunagi millegi sellisega silma.

Selle aasta Wimbledonil on naiste riietuskood esmakordselt muutunud ja lubatud on kanda tumedat aluspesu. Muudatus tehti menstruatsiooniga seotud ärevuse leevendamiseks.

Maailma kaheksas reket Jannik Sinner alistas ühe tunni ja 29 minutiga argentiinlase Juan Manuel Cerundolo 6 : 2, 6 : 2, 6 : 2. Teises ringis kohtub ta argentiinlase Diego Schwartzmaniga (ATP 98.).