Täpselt kaks tundi kestnud kohtumises sooritas Murray 18 äralööki kaasmaalase 14 vastu. Lihtvigu kogunes Murray'l 24 ja Penistonil 34. Murray realiseeris 13-st murdepallist seitse, Peniston luhtas aga mõlemad murdevõimalused.

36-aastase šotlase kohtumist käis vaatamas ka kaheksakordne Wimbledoni tšempion Roger Federer, kelle auks toimus mõni tund varem pidulik tseremoonia.

„Viimane kord, mil ta siin väljakul mu mängu vaatas, oli Londoni olümpiamängude ajal. Toona ta istus Stan Wawrinka loožis ja lootis, et ma kaotan,“ rääkis kahekordne olümpiavõitja Murray pärast matši.

Murray sõnul kunagise konkurendi kohalolu talle aga lisapingeid ei tekitanud „Jah, ma mõistan, et see võib veider olla, aga samas oli teda tore näha. Ma olen sellega ka varasemalt kokku puutunud ja kui aus olla, siis ei seganud ta mind just liiga palju,“ selgitas Murray.

Teises ringis läheb kahekordne Wimbledoni tšempion vastamisi kas Dominic Thiemi (ATP 91.) või Stefanos Tsitsipasega (ATP 5.). Enne vihmapausi juhib Thiem kohtumist 6:3, 3:4.