20-aastane Alcaraz loovutas avasetis Chardy'le kõigest kaheksa punkti. Teises setis sai 36-aastane prantslane lõpuks silma pähe ning kolmandas setis haaras murde toel ka 4:2 eduseisu. Viimasest kuuest geimist võitis Chardy aga ainult ühe ning hispaanlane lõi lõpuks tund ja 53 minutit kestnud kohtumise lukku.

Alcaraz lõi kokku kümme ässa ja tegi kaks topeltviga, Chardy servis seevastu ainult ühe ässa ja patustas koguni kümne topeltveaga. Alcaraz sai kirja 37 äralööki ja 15 lihtviga, prantslase vastavad numbrid olid 11 ja 36. Chardy realiseeris neljast murdevõimalusest ühe, Alcaraz aga 14-st murdepallist seitse.

Teises ringis läheb Alcaraz vastamisi kas Alexandre Mulleri (ATP 84.) või Arthur Rinderknech'iga (ATP 82.).

2005. aastal debüüdi teinud Chardy krooniti samal aastal ka Wimbledoni noorteturniiri võitjaks. Karjääri jooksul ühe ATP tiitli võitnud Chardy jõudis 2013. aastal Austraalia lahtistel veerandfinaali ja kerkis tänu sellele maailma edetabelis 25. kohale. Ülejäänud slämmiturniiril piirdus ta parimal juhul neljanda ringiga. 2021. aasta Tokyo olümpiamängudel langes Chardy konkurentsist veerandfinaalis.