Kuigi Šmēdiņš ja Pļaviņš lõid 2012. aasta Londoni olümpiamängudel läbi paarina, otsustasid mehed suurturniiri järel karjääri jätkata uute paarilistega. Nii on küll mõlemad tippvõrkpallurid Unibeti turniiril kohal, aga Šmēdiņši paariliseks on Aleksandrs Samoilovs ning Pļaviņši partneriks Aleksandrsi vend Mihails Samoilovs. Lõunanaabrite tegijatest on kohal kolmaski olümpiakogemusega mängija – Edgars Točs osales Tokyo olümpiamängudel koos Pļaviņšiga, aga Pärnus on tema võistkonnakaaslaseks Olivers Bulgačs.

Eesti meestest on Pärnus kõrgeid kohti sihtimas Urmas Piik ja Dmitri Korotkov, U-22 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvad Kaur Erik Kais ja Rasmus Meius, Kristo Kollo ja Karl Jaani ning Jaan Rebel, kes mängib sel suvel esmakordselt koos Sten Vahtrasega. Unibeti turniiril saab võistlemas näha ka mullust Eesti parimat meesvõrkpallurit Märt Tammearu, kelle paariliseks on Timo Lõhmus.

Unibet Baltic Cupi raames on sel suvel esimest korda kodumaal võistlemas Eesti naiste esipaar Heleene Hollas ja Liisa Remmelg, samuti Eesti teine professionaalne rannavollepaar Eva Liisa Kuivonen ja Liisa-Lotta Jürgenson, kes sarnaselt Kaisile ja Meiusele teevad ettevalmistusi U-22 Euroopa meistrivõistlusteks ja ka U-21 maailmameistrivõistlusteks.

Läti paaridest on teiste seas Eesti parimatele vastu seismas 2022. aasta U-20 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistluste hõbemedalistid Līva Ebere ja Deniela Konstantinova ning Anija Ozolina ja Beāte Liepājniece. Leedu esindustest on kõrgetele kohtadele mängimas tänavusel Jazz Pesulad Cupil esikoha teeninud Ieva Dumbauskaite ja Skalve Krizanauskaite ning samal turniiril teiseks jäänud, aga mullu Unibeti turniiril triumfeerinud Vlada Oganauskiene ja Lilija Firinovic.

Tulemusi ja ajakava saab jälgima hakata siit.

Balti tuur koosneb kolmest etapist, millest esimene toimub Pärnus, järgmine 15.-16. juulini Leedus Rokiškis ja viimane 28.-30. juulini Lätis Liepajas.

Unibeti turniiriga samal nädalavahetusel toimub Pärnu rannas ka Baltikumi suurim rahvusvaheline noorte rannavolleturniir Petronas Beach Fest, kus osaleb üle 180 paari Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest. Tänavu osalevad täiskasvanute Unibeti turniiril ka soomlannad Ester Hirvonen ja Peppiina Mäenpää, kes võitsid 2019. aastal just Petronase noorteturniiril U-14 vanuseklassis esikoha.