Eesti jalgpallisõpradele küllaltki hästi tuntud Fääri meeskond B36 on ka varem Eesti klubidega eurosarjas vastamisi olnud. Käimasoleva Fääri kõrgliiga hooaja liigatabelis on B36 hetkel hoidmas teist kohta. 2018. aastal mängis B36 ridades tänane Paide Linnameeskonna ründaja Kaimar Saag.

Avaringi avakohtumine B36 ja Paide Linnameeskonna vahel peetakse Torshavnis 12. juulil.

Paide Linnameeskond mängib eurosarjas neljandat aastat järjest. Möödunud aastal tehti kauaoodatud läbimurre, kui Evald Tipneri karika võitmisega lunastatud europääsme saamise järel alistati Gruusia ja Armeenia tippklubid ning jõuti esmakordselt klubi ajaloos välja konverentsiliiga kolmandasse eelringi. Seal mindi vastamisi Belgia hiiu RSC Anderlechtiga, kelle vastu Paide tuline eurosuvi mullu ka lõppes.

Kadrioru staadioni peatribüün mahutab kokku ligi 2700 jalgpallisõpra. Staadioni väravad avatakse mängupäeval 20. juunil kell 17.

Paide Linnameeskond teeb suurest vutimatšist Floraga tõelise rahvapeo

Sel reedel kell 19 mängib Paide Linnameeskond kodusel linnastaadionil Premium liiga 20. vooru matši valitseva Eesti jalgpallimeistri Tallinna FC Flora vastu. Väärikale jalgpallilahingule on pühendatud matši eel ja ajal aset leidev Järvamaa jalkasimman, kus pakutakse põnevat tegevust nii suurtele kui väikestele.

Koostöös Wittensteini ajakeskusega ehitatakse linnastaadionile ehtne linnus, toimub Õilsate Rüütlite mõõgaturniir ning läbida saab Rüütli takistusrada. Lisaks ootab lapsi batuudi- ja mängude ala, maha peetakse plakatijoonistamise võistlus.

Poolajapausil loositakse suur hulk erinevaid auhindu, millest sel korral uhkeim VIP-pakett kahele Paide Linnameeskonna ja Fääri saarte klubi B36 Torshavni vahelisele Euroopa konverentsiliiga mängule Kadrioru staadionil 20. juulil.

Teisipäeval ja kolmapäeval liigub Järvamaal ringi Linnameeskonna fännibuss RüütelWagon, mille juht, klubi kogukonnajuht Arto Saar jagab kiirematele tasuta pääsmeid simmanile ning rattapoe fännipasse.

Simmanipäeval sõidab maakonnas Linnameeskonna fännibuss, mis toob soovijad tasuta Paidesse simmanile ja viib hiljem koju tagasi.

Pilet Järvamaa jalkasimmanile maksab kolm eurot ning seda saab osta Piletitasku portaalist ning staadioniväravast. Pensionärid ning kuni 12-aastased lapsed pääsevad simmanile tasuta.